Els equips filials del Club Escacs Alaquàs xafen fort en les seues categories

El moment dolç que està vivint el Club Escacs Alaquàs, amb el primer equip en Divisió d'Honor, forts jugadors sumant-se o retornant a l'equip i amb una escola d'escacs que aglutina un elevat número de xiquets i xiquetes, es remata amb unes actuacions formidables dels equips filials (B, C i D) en les seues respectives categories.


El president, Toni, defensant el tercer escaquer de l'equip B

L'equip B lidera la Segona Autonòmica Centre arribant a l'equador de la competició, amb 1 punt d'avantatge sobre el segon classificar, l'Alberic, i es que amb l'arribada de Calvo a l'equip A que permet baixar al B a David Martínez, d'Adrián Costa, d'Hélène i la tornada de Gallardo, resulta un equip compacte i duríssim de batre en aquesta categoria.  En la segona meitat de la competició s'enfrontaran als immediats perseguidors en el que serà el sí o sí en la lluita per l'ascens a la Primera Autonòmica.
Classificació Segona Autonòmica Centre

L'equip C, format per adults i alguns canterans que ja comencen a despuntar i reclamar llocs alts dels equips, disputa la Segona provincial València-Centre amb un resultats que fins a la data han estat molt amplis, llevat de l'empat contra l'EVA-Manises D últim de la categoria de moment. L'objectiu de l'ascens només depen d'ells mateixos i estan mostrant seguretat en totes les partides, va a ser difícil per a la resta dels aspirants destronar a l'equip C del castell.

Classificació Segona provincial València-Centre


Finalment l'equip canterà, el D, es troba en la meitat de la classificació amb una actuació molt meritòria per als nostres i que demostren cada setmana els seus progressos, a més d'un molt bon ambient i divertits, com ha de ser. A seguir per ixe camí!


Classificació Segona provincial València-CastellóComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Conociendo a Hélène

Bajo la piel de R. Gimeno

DH 5. El Gambito-Benimaclet demanant el pitit final