Passa al contingut principal

Els equips filials del Club Escacs Alaquàs xafen fort en les seues categories

El moment dolç que està vivint el Club Escacs Alaquàs, amb el primer equip en Divisió d'Honor, forts jugadors sumant-se o retornant a l'equip i amb una escola d'escacs que aglutina un elevat número de xiquets i xiquetes, es remata amb unes actuacions formidables dels equips filials (B, C i D) en les seues respectives categories.


El president, Toni, defensant el tercer escaquer de l'equip B

L'equip B lidera la Segona Autonòmica Centre arribant a l'equador de la competició, amb 1 punt d'avantatge sobre el segon classificar, l'Alberic, i es que amb l'arribada de Calvo a l'equip A que permet baixar al B a David Martínez, d'Adrián Costa, d'Hélène i la tornada de Gallardo, resulta un equip compacte i duríssim de batre en aquesta categoria.  En la segona meitat de la competició s'enfrontaran als immediats perseguidors en el que serà el sí o sí en la lluita per l'ascens a la Primera Autonòmica.
Classificació Segona Autonòmica Centre

L'equip C, format per adults i alguns canterans que ja comencen a despuntar i reclamar llocs alts dels equips, disputa la Segona provincial València-Centre amb un resultats que fins a la data han estat molt amplis, llevat de l'empat contra l'EVA-Manises D últim de la categoria de moment. L'objectiu de l'ascens només depen d'ells mateixos i estan mostrant seguretat en totes les partides, va a ser difícil per a la resta dels aspirants destronar a l'equip C del castell.

Classificació Segona provincial València-Centre


Finalment l'equip canterà, el D, es troba en la meitat de la classificació amb una actuació molt meritòria per als nostres i que demostren cada setmana els seus progressos, a més d'un molt bon ambient i divertits, com ha de ser. A seguir per ixe camí!


Classificació Segona provincial València-CastellóComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Conociendo a Hélène

Hélène, de 23 años, es proveniente de Francia y se encuentra en Valencia de prácticas para acabar su máster y ser profesora de francés. Juega al ajedrez desde sus 10 años y cuenta con 1876 de ELO FIDE en las filas del Club Escacs Alaquàs. Primero que todo agradecerte tu tiempo y felicitarte por tus últimos resultados en el equipo de Alaquàs, así como tu entrada en la junta directiva del club.
"Creo que el ajedrez me ha ayudado a tener una mente científica. Me ha permitido completar mi formación literaria"¿Qué te llevó a escoger el club del castillo?

Soy amiga de Juan Antonio, un miembro del club, que conocí durante el torneo de Roquetas de Mar en 2017. Me aconsejó entonces unirme al club puesto que tendría una plaza asegurada en un equipo y que el ambiente era de buen rollo, así que no dudé ni un segundo y no busqué otro club.

Tras un mes jugando el torneo interclubs, ¿Cómo te sientes en el club y en el torneo?

Me cuesta todavía recordar los nombres de todo el mundo, sobre to…

Bajo la piel de R. Gimeno

Hoy vamos a disfrutar de conocer aún mejor a un gran jugador de nuestro club que no necesita presentación. Desde muy jovencito ha estado en las filas de “el club del castillo”, formado y crecido aquí resultando un fuerte jugador, leal a su club y gran persona, siendo punta de lanza y referente del equipo en su ascenso a División de Honor. Es hora de desnudar a Roberto Gimeno Martos.


1998 Clases
Es toda una vida prácticamente en el club, has sido canterano, eres de los más fuertes jugadores, fuiste capitán del equipo y presidente, y el equipo se insufla de confianza cuando cuenta contigo.
¿Cómo valoras y te sientes con toda esa trayectoria? ¿qué logros deportivos y/o personales destacarías en cada etapa?

Primero que todo agradecer que hayas pensado en realizarme esta entrevista y también gracias por los piropos que has hecho en la introducción. El mayor logro a nivel personal que he conseguido fue el primero. El inicio de todo. Con 9 años, después de estar algún tiempo recibiendo aj…

La qualitat humana protagonista en Alaquàs

No hi ha entrebanc que no resolga Dani Conde En altres condicions inicials el titular haguera sigut "Ple dels equips alaquasers" o algo paregut, però la vesprada, que encetava un cap de setmana espectacular d'escacs a Alaquàs, començava amb un "boicot" del regent del Bar Ateneu que va utilitzar totes taules portàtils amb que conta l'Ateneu, sense preguntar abans i coneguent amb antelació els esdveniments que tenien lloc el cap de setmana, i en concret la vesprada de Dissabte. A les 16.15 trobàvem la sala de joc sense taules on poder colocar els escaquers. Per sort quedaven 2 d'aquestes taules al despatx del club, que junt amb una gran de fusta podíem al menys muntar els 8 escaquers de Divisió d'Honor. Amb una telefonada d'emergència al regidor de l'ajuntament d'Alaquàs, Toni Saura, ens van poder facilitar unes quantes taules amb les quals vam poder muntar els altres 3 encontres que tenien lloc ahir. A les 16.50 jugadors visitants, famil…